tornoeshotel

Konferencefaciliteter Fyn

Charmerende konferencefaciliteter på Fyn

Tornøes Hotel tilbyder konferencefaciliteter i en af de mest idylliske havnebyer på Fyn, nemlig Kerteminde. Her byder fiskerpigen Amanda velkommen, og de gamle bindingsværkshuse er bevaret i bykernen. Den korte afstand til Odense har gjort Kerteminde til en yndet turistby, og havnen er stadig Fyns vigtigste fiskerihavn med både fiskeauktion og fødevareindustri.

Den gamle købmandsgård med eget bryghus er en seværdighed i sig selv, og fra både restaurant, mødelokaler og værelser har I en fantastisk udsigt over havnen. Lige om hjørnet findes ”Lillestranden” med de små joller, fiskegarn og tjærede skure.

Historisk hotel med stor komfort

Hotellet er moderniseret med stor respekt for sin historie;  de gamle rammer rummer alle moderne bekvemmeligheder: Bad og toilet, tv, radio, telefon – og naturligvis trådløst internet i både enkeltværelser, dobbeltværelser, suiter og selskabslokaler. Book værelser her.

Fyn er en fortrinlig beliggenhed for konferencefaciliteter af den størrelse og standard som Tornøes Hotel besidder. Det er nemt at nå der til, uanset hvor i landet man kommer fra. Samtidig udmærker denne del af Danmark sig med en lang række seværdigheder af både kulturel, geografisk og gastronomisk karakter. Øen er omkranset af lækre badestrande og idylliske kystbyer og fyldt med eventyrlig skov og spændende slotte.

Pauser med indhold

Eventyrøen giver mulighed for at arrangere en forfriskende pause med inspirerende indslag, der lader deltagerne op efter mange timer med præsentationer og forhandlinger. Vores medarbejdere vil gøre deres ypperste for at give jer de perfekte konferencefaciliteter, Fyn kan tilbyde, om det gælder forplejning, AV-udstyr eller aktiviteter. Vi kender Kerteminde, og vi kender Fyn, og supplerer gerne vores moderne konferencefaciliteter med hyggelig og udfordrende teambuilding.

Til de søstærke anbefales en udflugt med færgerne i Det Sydfynske Øhav. Eller hvad med en tur med havkajak? Det Sydfynske Øhav er det optimale sted for sejlads. I kan leje kajakker, få privatundervisning, tage et kursus i havkajak eller tage på guidede ture i øhavet med de mange kilometer uberørte kyststrækninger.

Vil I gerne i nærkontakt med havdyr, er Fjord & Bælt i Kerteminde en obligatorisk attraktion. I kan se på fisk i de mange akvarier eller gå gennem den 50 meter lange undervandstunnel med kig ud i den virkelige undervandsverden.

En halv times sejlads fra Kerteminde ligger idylliske Romsø, hvor deltagerne på en spadseretur kan opleve gamle danske træer, dådyr og 170 fuglearter.

Har du spørgsmål til mulighederne, er du meget velkommen til at sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk eller ringe på telefon +45 65 32 16 05.

tornoeshotel
Top