tornoeshotel

Påske

Påske Anretning

Serveres fra d. 10. april til d. 18. april 2017
Hver dag fra kl. 11.30 til kl. 16.00

Koldrøget laks med røgeostcreme
Smørstegt rødspættefilet med remoulade, citron
Hjemmelavet leverpostej med rødbeder, bacon
Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat
Brieost med frugt
Brød, smør

Min. 2 kuverter

Pris pr. kuvert kr. 185,00

 

Påske Menu

Serveres fra d. 10. april til d. 18. april 2017
Hver dag fra kl. 11.30 til kl. 21.00

Pocheret og friteret æg
rucola, høvlet vesterhavsost, glace

Rosastegt lammekrone
bagte hvidløg, selleripuré, sprød kål, persille kartofler, portvinssky

Kærnemælksfromage
fyldte chokoladeæg

2 retter kr. 275,00
3 retter kr. 300,00

tornoeshotel
Top