tornoeshotel

Påske

Påske Anretning

Mandag den 26. marts til mandag den 2. april 2018
Hver dag fra kl. 11.30 til kl. 16.00

Marineret sild med karrysalat
Koldrøget laks med røgeostcreme
Smørstegt rødspættefilet med remoulade, citron
Husets leverpostej med rødbeder, bacon
Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat
Brieost med frugt
Brød, smør

Min. 2 kuverter

Pris pr. kuvert kr. 245,00

 

Påske Menu

Mandag den 26. marts til mandag den 2. april 2018
Hver dag fra kl. 11.30 til kl. 21.00

Fuglerede med pocheret æg
store rejer, dildmayonnaise
 

Rosastegt lammekrone
grøn asparges risotto, syltede rabarber, grønt, lamme glace

Chokoladeæg
jordbærmousse, nøddekrokant

2 retter kr. 295,00
3 retter kr. 345,00

tornoeshotel
Top