tornoeshotel

Konferencer Fyn

Konferencer med moderne bekvemmeligheder i idylliske omgivelser

Med sin centrale beliggenhed er Fyn et af de bedste steder at afholde konferencer, hvis I er flere regioner, der skal mødes. Kerteminde er uden tvivl en af de mest charmerende byer på Fyn. Den gamle fiskerby byder på skov, strand og seværdigheder, der gør det muligt at kombinere forretning og fornøjelse på konferencer. Den friske havluft ved en af de skønneste kystbyer på Fyn giver energi til effektive konferencer.

Tornøes Hotel tilbyder lyse og velindrettede mødelokaler med plads op til 200 deltagere i ét lokale og mulighed for mindre forsamlinger i separate mødelokaler. Hotellet, der skriver sin historie tilbage til 1600-tallet, er moderniseret med respekt for sin oprindelse. Her er alle moderne faciliteter, der gør konferencer til succeser. Vi tilbyder fri opkobling til internettet via trådløst netværk samt alt moderne AV-udstyr.

Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for uforglemmelige konferencer på Fyn, kan du kontakte os ved at ringe til +45 65 32 16 05. Du er også meget velkommen til at sende en forespørgsel til tornoes@tornoeshotel.dk.

Dagmøder eller kursusdøgn

Den gamle købmandsgård på Fyn danner rammerne om konferencer, der strækker sig over en eller flere dage. Tornøes Hotel arrangerer dagmøder til fyraften incl. formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe. I kan også vælge at afslutte mødet med et besøg i vores velbesøgte restaurant, der giver mulighed for at smage på den legendariske øl fra Kerteminde Bryghus. Køkkenchefen sammensætter en to retters menu efter sæsonens råvarer.

Konferencer over flere dage omfatter overnatning i vores charmerende dobbeltværelser/enkeltværelser og morgenbuffet. Alle værelser rummer bad og toilet, tv, radio, telefon samt trådløst internet. De fleste af vores 38 dejlige værelser har en fortræffelig udsigt over Kerteminde fjord og havn.

Læs mere om priser for dagmøder og kursusdøgn her 

Firmafest på Tornøes Hotel

Ønsker I at kombinere jeres konference med en firmafest, kan vi arrangere dette i vores prægtige omgivelser. Vi pynter gerne festlokalet efter jeres anvisninger, og vi kan hjælpe med at booke musik og/eller diverse underholdning. Drikkevarer afregnes efter forbrug, og I er velkomne til at medbringe egne kager og/eller chokolade til kaffen.

tornoeshotel
Top