tornoeshotel

Konferencer Kerteminde

Konferencer i kystbyen Kerteminde

Søger du et sted midt i Danmark at holde konferencer, er Kerteminde et sublimt bud. Som en af Fyns mest charmerende kystbyer og med sin centrale beliggenhed er Kerteminde særdeles god placeret til konferencer, når flere danske regioner skal mødes.

Ønsker du at vise Danmarks fra sin bedste side til dine udenlandske samarbejdspartnere, har konferencer i Kerteminde ligeledes sine fordele. Dine gæster kan nyde landets måske flotteste og mest karakteristiske kendetegn. Kystlinjen. Strand, sand og saltvand kombineret med skov og et unikt kulturlandskab formet af landbrug gennem generationer.

Kerteminde udmærker sig med et havnemiljø, der ikke blot er idyl, men stadig benyttes til fiskeri, industri og handel. En lang række gamle bygninger er samtidig bevaret i byen, hvortil Robert Lund-Jensens skulptur af fiskerpigen Amanda byder velkommen.

Historisk købmandsgård og bryghus

Tornøes Hotel er en af disse gamle bygninger. Købmandsgården har sin oprindelse i storhedstiden i 1536-1850, hvor Kerteminde var den vigtigste udskibningshavn for Odense. Hotellet er opkaldt efter Wentzel Tornøe, der overtog ejendommen i 1863 og i 1865 fik gæstgiverborgerskab. Ligesom i gamle dage fungerer Tornøes Hotel som bryghus – “Præstens Skræk” flyder i en lind strøm fra ølhanerne til glæde for hotellets gæster.

Konferencer på hotellet i Kerteminde omfatter formiddagskaffe, frokostbuffet, eftermiddagskaffe og en to retters aftenmenu. Efter overnatning i vores moderne værelser siger vi godmorgen med en indbydende og energigivende morgenbuffet. Hotellets restaurant har en fabelagtig udsigt over Kerteminde fjord og havn.

Vi kan tilbyde overnatning i 38 charmerende værelser med alle moderne bekvemmeligheder; bad og toilet, tv, radio, telefon og trådløst internet. Mange af værelserne har udsigt til det idylliske havnemiljø. Book værelser her.

Den velfortjente pause

Har I brug for en forfriskende pause eller teambuilding på konferencer i Kerteminde, er der en lang række aktiviteter i nærheden af hotellet. Vi kan bl.a. tilbyde en udflugt med færgerne i Det Sydfynske Øhav. Der er også mulighed for at leje kajakker, få privatundervisning, tage et kursus i havkajak eller tage på guidede ture i øhavet med de mange kilometer uberørte kyststrækninger.

Fjord & Bælt er en af byens mest eftertragtede seværdigheder, hvis I gerne vil i nærkontakt med havets dyr. Her er både sæler og marsvin, fisk og krabber. I kan se på fisk i de mange akvarier eller gå gennem den 50 meter lange undervandstunnel med kig ud i den virkelige undervandsverden.

Vil I høre mere om mulighederne for at afholde konferencer i Kerteminde, er I meget velkommen til at ringe til +45 65 32 16 05 eller sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk.

tornoeshotel
Top