tornoeshotel

Dagmøder

Dagmøder i idylliske omgivelser

Det er ikke ligegyldigt, hvilket sted du vælger at holde dagmøder. Det kan være meget givende at mødes på neutral grund, og hvis omgivelserne er både komfortable og hyggelige giver det mulighed for ekstra produktive dagmøder.

Med sin beliggenhed i en gammel købmandsgård i Kerteminde er Tornøes Hotel et yderst charmerende sted at holde dagmøder. Hotellet er en af de få ejendomme i den gamle havneby, hvor ejerne gennem de seneste 300 år er kendt.

Fiskerpigen Amanda byder deltagerne velkommen til byen, og i den idylliske bymidte er mange af de gamle fiskerhuse bevaret. Den gamle fiskerby byder på mange smukke seværdigheder og anderledes aktiviteter, der gør det muligt at kombinere forretning og fornøjelse.

Om I vil mødes et par timer til frokost eller en hel dag med kaffe formiddag og eftermiddag er op til jer. Vi kan også tilbyde dagmøder, der afsluttes med en god middag.

Læs mere om mulighederne for dagmøder. 

God mad, øl og udsigt

I pauserne kan deltagerne nyde de historiske omgivelser på hotellet, der bl.a. byder på et autentisk bryghus. Når det er fyraften har mange af vores kunder nydt godt af den hjemmebryggede øl, lavet efter traditionelle opskrifter. Historiens vingesus, den skønne udsigt, de gode gourmetoplevelser – alt sammen er det med til at fylde deltagerne med inspiration.

Hotellet skriver sin historie tilbage til 1600-tallet, men faciliteterne er topmoderne. På dagmøder har I adgang til det nyeste AV-udstyr og trådløst netværk.

Dagmøder med teambuilding

Dagmøder i de rette omgivelser giver grobund for nytænkning og godt samarbejde mellem flere forskellige personligheder og faggrupper. Medarbejderne på Tornøes Hotel sætter en ære i at skabe de helt rigtige rammer om jeres dagmøder. Udover hyggelige rammer, topmoderne faciliteter og god forplejning kan vi tilbyde teambuilding aktiviteter både på og udenfor hotellet.

Vi kender Kerteminde – så giv os et kald på telefon +45 65 32 16 05 og hør hvad mulighederne er for forfriskende pauser i jeres dagmøder. Du er naturligvis også meget velkommen til at sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk.

Fest efter dagmøder

Tornøes Hotel er optimalt, når I ønsker at kombinere dagmøder med firmafester. Vi har plads til 200 personer i ét lokale og mulighed for mindre selskaber i separate lokaler. Vi pynter festlokalet efter jeres behov og hjælper gerne med at booke musik eller anden underholdning.

Har I brug for at overnatte, kan vi tilbyde 38 charmerende værelser med alle moderne bekvemmeligheder. Book værelser her.

tornoeshotel
Top