tornoeshotel

Efterårsferie

Hvor går jeres efterårsferie hen i år?

Mange børnefamilier har hjemmet som base og tager på daglige udflugter til aktiviteter og seværdigheder i lokalområdet. Med årene kan det være svært at finde på noget nyt, der kan give udfordringer til skolebørn i alle aldre.

Derfor kan det være en god idé at tage ud på efterårsferie. At komme lidt væk hjemmefra er ofte et nødvendigt afbræk i en hverdag, hvor både børn og voksne stresser rundt.

Efterårsferie i Danmark

Der er mange muligheder for at holde en fabelagtig efterårsferie i både ind- og udland, men da det i sagens natur kun er én uge, bør transporten ikke være for lang. En efterårsferie i Danmark er derfor ofte at foretrække.

Efteråret er en smuk årstid i Danmark med brændende farver på de løvfældende træer og blomster, der giver den gas på hele paletten, inden de går i hi. Vejret er lunt nok til, at man kan nøjes med at pakke regntøj og en sweater, og det er højsæson for børnevenlige begivenheder og seværdigheder.

Hyggeligt hotel i historiske rammer

Tornøes Hotel er et familievenligt hotel i hyggelige rammer på Kerteminde Havn. Vores værelser rummer bad og toilet, tv, radio, telefon samt trådløst internet. De fleste af vores 38 skønne værelser har ligesom vores restaurant den nydeligste udsigt over Kerteminde fjord og havn.

Restauranten serverer en fortræffelig aftenmenu, og holder I af god øl, kan I nyde produktionen fra det lokale bryghus, der har brygget gennem generationer.

Har I en “inde-dag” med læsning, iPads og ren afslapning kan vi tilbyde formiddagskaffe, frokostbuffet, eftermiddagskaffe. Efter overnatning i vores moderne værelser siger vi godmorgen med en buffet, der giver energi til en lang dag med efterårsferieoplevelser.

Seværdigheder i gåafstand

I behøver ikke køre langt for at finde seværdigheder på jeres efterårsferie i Kerteminde. Fiskerpigen Amanda byder gæster velkommen til byen, og i den idylliske bymidte er mange af de gamle fiskerhuse bevaret.

Fjord&Bælt er et spændende oplevelsescenter for hele familien. I kan se på fisk i de mange akvarier eller gå gennem den 50 meter lange undervandstunnel med kig ud i den virkelige undervandsverden.

Vikingemuseet Ladby ved fjorden byder på Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden – en verdensberømt attraktion på niveau med vikingeskibene i Roskilde og borgen i Trelleborg.

Johannes Larsen Museet giver jer kunstneriske oplevelser i særklasse. Museet udgør et spændende historisk bygningsmiljø med kunstnerhjemmet i centrum og flotte moderne tilbygninger. Johannes Larsen var det mest prominente medlem af gruppen af Fynbomalere, der trivedes i Kerteminde.

tornoeshotel
Top