tornoeshotel

Familieferie

Familieferie uden stress

Forår, sommer, efterår, vinter – hver årstid har sin charme. Uanset tidspunkt på året er en familieferie være på sin plads. En familieferie, om det er en forlænget weekend eller flere uger, er en velfortjent pause i en travl hverdag: En familieferie, hvor andre står for alt det praktiske, så I bare kan hygge jer. Tænk sig at spise morgenmad uden at skulle kigge på uret hele tiden.

Når I skal vælge et sted at holde familieferie, er der nærmest uendelig mange muligheder. Vil I feriere i Danmark eller i udlandet? Skal det være en aktiv familieferie eller en ferie med fokus på afslapning. Skal det være natur eller kultur? Sport eller badeferie? Eller lidt af det hele?

Alle disse beslutninger afhænger naturligvis af, hvor store børnene er. Småbørnsfamilien vil helst ikke være meget på farten, mens større børn ofte vil kede sig, hvis ikke der sker noget hele tiden. Der er mange hensyn at tage!

Fænomenale Fyn

Vælger du at holde familieferie i Danmark, er Fyn et fantastisk sted. Her er relativ korte afstande til landets største seværdigheder, og vil I ikke køre så langt, er der masser af udflugtsmål på selve Fyn. Øen er lille nok til, at man kan uden stress kan krydse den to gange på en dag, men stor nok til, at der er masser af variation i familievenlige aktiviteter og seværdigheder.

H.C. Andersens fødeø er verdensberømt for H.C. Andersens Hus. I den gamle bydel i Odense ligger et af verdens ældste digtermuseer. Her kan du i tekst og billeder høre om den berømte digters liv fra 1805 til 1875.

Historie på den sjove måde

En familieferie på Fyn giver i det hele taget mulighed for at lære Danmarkshistorien på den sjove måde. Foruden H.C. Andersen kan I opleve museer, der hylder kendte fynboer som komponisten Carl Nielsen og maleren Johannes Larsen.

Fyns købstæder vidner om Danmarks storhed som søfartsnation. Vil I gerne opleve essensen af Danmark, er en familieferie i Kerteminde et godt bud. Den lille fiskerby emmer af historie. Mange fiskerhuse i den gamle bykerne er bevaret, og havnen er stadig Fyns vigtigste fiskerihavn med både fiskeauktion og fødevareindustri.

Oplevelser lige om hjørnet

Tornøes Hotel er det oplagte udgangspunkt for en familieferie i Kerteminde. Hotellet, der er bygget i en gammel købmandsgård, er en seværdighed i sig selv og har en fantastisk udsigt over havnen. Lige om hjørnet finder du ”Lillestranden” med de små joller, fiskegarn og tjærede skure.

Vil du høre mere om, hvad Tornøes Hotel kan tilbyde på en familieferie, er du meget velkommen til at sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk eller ringe på telefon +45 65 32 16 05.

tornoeshotel
Top