tornoeshotel

Hotel Kerteminde

Sol, strand, sand og vand

Søger du et hotel i Kerteminde, finder du centralt i byen en gammel købmandsgård med udsigt til havnen. Det er Tornøes Hotel, et af de ældste huse i Kerteminde, der er en af Fyns allermest charmerende kystbyer. Den klassiske danske badeferie ved havet med sol, strand, sand og vand tiltrækker turister fra hele verden.

Tornøes Hotel i Kerteminde er alle tiders udgangspunkt for oplevelser på og ved vandet i den gamle fiskerby, hvor fiskerpigen Amanda byder velkommen, og de gamle bindingsværkshuse er bevaret i bykernen. Havnen er stadig Fyns vigtigste fiskerihavn med både fiskeauktion og fødevareindustri, så der er masser af aktivitet alle ugens dage.

Fiskehistorier og vandreture

Fjord&Bælt er en uforglemmelig oplevelse for hele familien. Se fiskene i de mange akvarier eller gå gennem den lange undervandstunnel med kig ud i den virkelige undervandsverden.

En halv times sejlads fra Kerteminde havn med Tornøes Hotel ligger den lille idylliske ø Romsø, der bestemt er en vandretur værd. Her er gamle danske træer, dådyr og 170 fuglearter.

Vidunderlig beliggenhed

Fra restauranten og de fleste værelser på Tornøes Hotel har du en storslået udsigt over Kerteminde fjord og havn.

Book hotel i Kerteminde.  http://tornoeshotel.dk/vaerelser/

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det legendariske hotel i Kerteminde kan byde på, er du velkommen til at ringe til +45 65 32 16 05 eller sende en forespørgsel til tornoes@tornoeshotel.dk.

En kunsthistorisk perle

Er du interesseret i dansk malerkunst, kan det bestemt anbefales at booke hotel i Kerteminde. Byen er kendt som hjemsted for en af Danmarks mest berømte malere, Johannes Larsen, hvis hjem på Møllebakken er en yndet turistattraktion. Et kunsthistorisk højdepunkt både hvad angår arkitektur, natur og kunstværker. Huset blev bygget i årene 1901-02 og var i en årrække et kunstnerisk fristed og mødested for kapaciteter som Fritz Syberg, Peter Hansen og Sigurd Swane.

At Kerteminde er stærk på kunst, oplever gæsterne på Tornøes Hotel også på den årligt tilbagevendende International Art Festival, der byder på kunstoplevelser i internationalt format. I 2013 udstillede over 101 kunstnere deres værker på 26 udstillingssteder og repræsenterede 12 lande.

Fyn er fin

Og så må man ikke glemme, at Kerteminde ikke ligger langt fra Odense. Et ophold på Tornøes Hotel giver således rig mulighed for at nyde nogle af de store oplevelser, som Fyns hovedstad kan byde på.

tornoeshotel
Top