tornoeshotel

Juleferie i Kerteminde

Kerteminde er ikke kun en sommerby – der er gang i den hele året. En juleferie i Kerteminde byder på skønne seværdigheder, god juleshopping og masser af julehygge i charmerende omgivelser fra medio november til ultimo december.

I bymidten arrangeres året rundt musik, børneaktiviteter, loppemarked, festivaler, øldage, vikingemarked, musik og andre spændende aktiviteter, og julemåneden er ingen undtagelse. Her er mange specialforretninger med lokalt fremstillet kunsthåndværk og delikatesser. Her er også loppemarkeder, hvor I kan finde småmøbler, porcelæn eller julepynt og således få hak ved den unikke julegave til “manden eller kvinden, der har alt.” I Kertemindes kædeforretninger er der mulighed for at få tilfredsstillet de mere klassiske juleønsker.

Julemarkeder og seværdigheder

En juleferie i Kerteminde er en lejlighed til at nyde nogle af Fyns mange spændende seværdigheder. Mange af Fyns fine slotte og herregårde pynter op og byder indenfor til stemningsfulde julemarkeder.

Odense, Nyborg, Middelfart, Svendborg og Faaborg gør sig alle til som julebyer, og i eventyrbyen Ærøskøbing kan I deltage i det traditionsrige Nisseoptog, hvor børnene får mulighed for at køre med i en af de flotte hestetrukne vogne et stykke af vejen, hvis de har nissetøj på.

Fyns købstæder vidner om Danmarks storhed som søfartsnation. Vil I gerne opleve essensen af Danmark, er en juleferie i Kerteminde et godt bud. Fiskerbyen, der har Amanda som vartegn, emmer af historie. Mange fiskerhuse i den gamle bykerne er bevaret, og havnen er stadig Fyns vigtigste fiskerihavn med både fiskeauktion og fødevareindustri.

Jule i den gamle købmandsgård

Tornøes Hotel er alle tiders udgangspunkt for en juleferie i Kerteminde. Hotellet, der er bygget i en gammel købmandsgård, er en seværdighed i sig selv med en fortrinlig udsigt over havnen. Når julemaden skal fordøjes, er der rig mulighed for små hyggelige vandreture omkring hotellet. Lige om hjørnet finder I ”Lillestranden” med joller, fiskegarn og tjærede skure.

Vil du høre mere om, hvad en juleferie i Kerteminde kan indebære, er du meget velkommen til at sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk eller ringe på telefon +45 65 32 16 05.

Julefrokost

I kan også vælge at holde julefrokost på Tornøes Hotel. Mens I nyder den fabelagtige udsigt over Kerteminde fjord og havn kræser vores kreative og kompetente kokke om jeres smagsløg. De klassiske juleretter får som regel et moderne twist, og øllet flyder i stride strømme fra ølhanerne. Som i gamle dage fungerer Tornøes Hotel som bryghus.

tornoeshotel
Top