tornoeshotel

Juleferie på Fyn

En juleferie på Fyn er en lejlighed til at slå flere fluer med et smæk.

  1. En mulighed for at få et par afslappede dage i den tætpakkede julemåned.
  2. En mulighed for at finde unikke og charmerende julegaver til hele familien.
  3. En mulighed for at nyde nogle af de hyggeligste seværdigheder på Fyn.

En juleferie på Fyn er næsten nødt til at rumme et besøg på Fyns største julemarked – det charmerende H.C. Andersen julemarked. Det finder du i Odense, men der er også julemarkeder i mange andre fynske byer. Intet sætter gang i julestemningen som funklende julelys i træer og bygninger i det julepyntede gader, der dufter af gran og brændte mandler. Det gør juleshopping til en særlig oplevelse.

Seværdigheder for hele familien

Fyn rummer utallige seværdigheder for hele familien, men øen er samtidig så tilpas overskuelig, at I uden stress kan krydse den to gange på en dag. Blandt top-seværdighederne, I kan opleve i forbindelse med en juleferie på Fyn, er naturligvis H.C. Andersens verdensberømte hus. På det gamle digtermuseum kan man i tekst og billeder høre om den berømte digters liv fra 1805 til 1875, og I kan finde mange skønne souvenirs til venner og familie.

Kunst og kunsthåndværk

En juleferie på Fyn giver i det hele taget mulighed for at lære Danmarkshistorien på den sjove måde. Foruden H.C. Andersen kan I opleve museer, der hylder kendte fynboer som komponisten Carl Nielsen og maleren Johannes Larsen.

Johannes Larsen Museet i Kerteminde giver jer kunstneriske oplevelser i særklasse. Johannes Larsen var det mest prominente medlem af gruppen af Fynbomalere, der trivedes i Kerteminde, og museumsbutikken har mange julegaveideer til den kunstinteresserede.

Efter et museumsbesøg kan I tage en tur rundt hos nogle af de mange kunsthåndværkere i Kerteminde, der sælger deres unika ting. I kan finde alt fra keramik til smykker, og til de gastronomisk interesserede er der mange lokalt producerede delikatesser.

I er altid velkommen til at ringe på tlf. 65 32 16 05 eller sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk, hvis I ønsker vejledning i tilrettelæggelse af jeres juleferie på Fyn.

Restaurant og bryghus

Tornøes Hotel er et familievenligt hotel i nostalgiske rammer på Kerteminde Havn. Vores værelser rummer bad og toilet, tv, radio, telefon samt trådløst internet. De fleste af vores 38 skønne værelser har ligesom vores restaurant den fineste udsigt over Kerteminde fjord og havn.

Restauranten serverer en lækker julemenu, hvor de klassiske juleretter har fået et moderne twist. Holder I af god øl, kan I nyde produktionen fra det lokale bryghus, der har brygget gennem generationer.

tornoeshotel
Top