tornoeshotel

Mødefaciliteter

Komfortable mødefaciliteter i historiske omgivelser

Når du skal holde dit næste møde, skal det så være i et kedeligt kontormiljø, eller skal det være på et hotel, der kombinerer komfort med en klassisk indretning i historiske kulisser?

Ønsker du mødefaciliteter i inspirerende omgivelser, er du kommet til rette sted. Tornøes Hotel er placeret i en gammel købmandsgård i Kerteminde. Hotellet er en af de få ejendomme i den gamle havneby, hvor ejerne gennem de seneste 300 år er kendt.

Læs mere om vores mødefaciliteter. http://tornoeshotel.dk/konferencer/dagmoder/

Ved at benytte Tornøes Hotels mødefaciliteter, får du fem fordele.

1. Mødefaciliteter et sted, I ikke plejer at mødes. Det betyder forfriskende fornyelse. Hvad enten du står for at arrangere et vigtigt kundemøde, et møde på tværs af afdelinger eller mellem professionelle, der mødes ofte, vil mødefaciliteter “ude i byen” inspirere til nytænkning.

2. Mødefaciliteter et sted, der inspirerer til store tanker. Der er format over Tornøes Hotel. Her kan dine gæster fornemme historiens vingesus, fra de ankommer, til de forlader de gammeldags rammer. Fyns gamle fiskerby kan prale med et hyggeligt havnemiljø og smukke seværdigheder, der gør det muligt at kombinere forretning med fornøjelse.

3. Mødefaciliteter et sted, hvor forplejningen er i top. Vi byder mødedeltagerne på formiddagskaffe, frokostbuffet, eftermiddagskaffe og en to retters aftenmenu afhængig af, hvornår på dagen og hvor længe I mødes. Hotellets restaurant har en uovertruffen udsigt over Kerteminde fjord og havn. Her kræser kreative og kompetente kokke om gæsterne. Gennem generationer har der været tradition for ølbrygning på købmandsgården, og Tornøes Hotel udmærker sig således ved at rumme sit eget bryghus. Vores gæster kan naturligvis købe den god øl med hjem til bryghuspris.

4. Mødefaciliteter et sted, hvor alt fungerer optimalt. Nok er Tornøes Hotel meget gammelt og idyllisk, men det nyrestaurerede hotel er indrettet med tanke på både atmosfære og komfort. Her er alle de moderne hjælpemidler, du skal bruge, og hjælpende hænder til at få det til at fungere. Alle mødelokaler rummer topmoderne præsentationsteknologi samt trådløst internet.

5. Mødefaciliteter et sted, hvor man kan overnatte. Kommer du selv eller dine gæster langvejs fra, er det en stor fordel, at man ikke skal ud og finde overnatning, men kan slappe af på stedet efter en lang arbejdsdag. Alle vores værelser rummer bad og toilet, tv, radio, telefon samt trådløst internet. De fleste af vores 38 skønne værelser har den nydeligste udsigt over Kerteminde fjord og havn.

Har du spørgsmål om vores mødefaciliteter, er du meget velkommen til at sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk eller ringe på telefon +45 65 32 16 05.

tornoeshotel
Top