tornoeshotel

Overnatning Fyn

Indbegrebet af fynsk idyl

Tornøes Hotel tilbyder overnatning i historiske omgivelser på Fyn. Kerteminde fik status som købstad i 1413, og her mærkes historiens vingesus overalt, fra fiskerpigen Amanda og bybrønden til de gamle velbevarede bindingsværkshuse og købmandsgårde, hvoraf Tornøes Hotel er en af de ældste.

Kerteminde er også kendt som maleren Johannes Larsens hjemby. Den verdensberømte naturmaler blev født i 1867 og mindes i dag på museet, der er etableret i hans hjem på Møllebakken.  Det er en stor oplevelse at gå rundt i huset og fornemme atmosfæren.

Ikke langt fra Kerteminde ligger mange spændende seværdigheder, eksempelvis Fyns Hoved, øens nordligste punkt, der skiller Kattegat og Storebælt. På klare dage kan man med det blotte øje se både nordkysten med Æbelø, Sjælland, Samsø, samt en stor del af Jylland.

Hotel med udsigt

Tornøes Hotel byder ligeledes på en flot udsigt, nemlig over det idylliske havnemiljø i Kerteminde. Fra vores velbesøgte restaurant kan I nyde udsigten, mens I smager på kvalitetsøl fra hotellets eget bryghus. Kerteminde Bryghus har fremstillet øl i generationer: I gamle dage var øllet kendt som ”Præstens skræk”, men i dag er der tale om gourmet øl, som kan bringes hjem eller nydes på stedet.

De 38 charmerende værelser, der er renoveret med respekt for købmandsgårdens 300 år gamle historie, rummer alle moderne bekvemmeligheder; bad og toilet, tv, radio, telefon og trådløst internet. Mange af værelserne har udsigt til havnemiljøet. Vælg mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter. Book overnatning på Fyn. http://tornoeshotel.dk/vaerelser/

Tilbud på overnatning på Fyn

Vi har flere forskellige pakketilbud på overnatning, uanset om I ønsker et kort eller længerevarende ophold på Fyn. En overnatning omfatter typisk aftenmenu og morgenbuffet:

Book en miniferie på to, tre eller fire dage i de idylliske omgivelser tæt på skov, strand og seværdigheder. http://tornoeshotel.dk/ophold/mini-ferie/

Book et weekendophold med god mad, musik og dans. http://tornoeshotel.dk/ophold/weekend-ophold/

Et søndagsophold byder på en afslappet dag i rolige omgivelser begyndende med eftermiddagskaffe og ægte fynsk hygge. http://tornoeshotel.dk/ophold/somdags-ophold/

Et golfophold giver mulighed for at nyde de gode fynske golfbaner. Om aftenen kan I nyde udsigten og en god middag i den hyggelige restaurant. http://tornoeshotel.dk/ophold/golf-ferie/

Et revy-ophold http://tornoeshotel.dk/ophold/revy-ophold/ tager udgangspunkt i Kerteminderevyen, der hver torsdag, fredag og lørdag om sommeren opføres på Tornøes Hotel. Den løfter taget!

Skal du holde fest?

Tornøes Hotel er med sin centrale beliggenhed på Fyn et oplagt sted at fejre mærkedage eller holde konferencer med overnatning. Vi har plads til 200 personer i ét lokale og mulighed for mindre selskaber i separate lokaler. Har du spørgsmål om mulighederne, er du meget velkommen til at ringe til +45 65 32 16 05 eller sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk.

tornoeshotel
Top