tornoeshotel

Romantisk weekendophold

Romantisk weekendophold i kystbyen Kerteminde

Fyn er med sine charmerende naturlige og historiske seværdigheder en dejlig destination for et romantisk weekendophold.

Blandt de utallige naturskønne oplevelser er Fyns Hoved, øens nordligste punkt, der skiller Kattegat og Storebælt. På klare dage kan man med det blotte øje se både nordkysten med Æbelø, Sjælland, Samsø, samt en stor del af Jylland. Her er et rigt fugleliv og flere sjældne planter.

Øen i midten er generelt kendt for sine hyggelige kystbyer, og afstandene er ikke længere, end man på et romantisk weekendophold kan nå fra den ene ende af øen til den anden. Kerteminde er absolut en af de fineste kystbyer og således et godt udgangspunkt for et romantisk weekendophold på Fyn. Ved Langebro byder Robert Lund-Jensens smukke skulptur af fiskerpigen Amanda velkommen – selve symbolet på Kerteminde, der har bevaret mange af de idylliske fiskerhuse i den gamle bykerne.

Oplev Johannes Larsens maleriske hjem

Byen er også kendt som maleren Johannes Larsens hjemby. Han blev født i 1867 og mindes i dag på museet, der er etableret i hans hjem på Møllebakken i Kerteminde: “Den kønneste lille by i verden”, som Johannes Larsen udtrykte det om sin barndoms by. Det er en stor oplevelse at gå rundt i huset og fornemme atmosfæren – det hele står, som om den berømte maler lige har forladt stuen.

Udover at udgøre en hyggelig ramme om familiens liv, blev huset mødested for en lang række kunstnere, der prægede kulturlivet i Danmark gennem en længere periode. Johannes Larsen stod således i centrum for gruppen af kunstnere, der går under betegnelsen ”Fynboerne” eller “Fynbomalerne”.

Historiens vingesus på hotellet

Et romantisk weekendophold på Tornøes Hotel giver god mulighed for at se de for Kerteminde kendte seværdigheder. http://tornoeshotel.dk/servaerdigheder/ Men hotellet er også en oplevelse i sig selv, beliggende som det er i en gammel købmandsgård med eget bryghus. Det er en af de få ejendomme i byen, hvor ejerne gennem de seneste 300 år er kendt. Læs mere om stedets spændende historie. http://tornoeshotel.dk/om-os/historie/

Vores charmerende værelser er ny renoverede med respekt for de historiske omgivelser. De 38 værelser rummer alle moderne bekvemmeligheder; bad og toilet, tv, radio, telefon og trådløst internet. Mange af værelserne har endvidere udsigt til Kertemindes idylliske havnemiljø. Vælg mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter. Book værelser her. http://tornoeshotel.dk/vaerelser/

Har du spørgsmål om mulighederne for et romantisk weekendophold, er du meget velkommen til at ringe til +45 65 32 16 05 eller sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk.

Ønsker I at holde jeres bryllup, har vi plads til 200 personer i ét lokale og mulighed for mindre selskaber i separate lokaler.

tornoeshotel
Top