tornoeshotel

Søndagsophold Fyn

Idyllisk søndagsophold på Fyn

Et søndagsophold på Fyn giver jer mulighed for at opleve nogle af øens topattraktioner uden for myldretiden. I kan starte søndagen med at besøge en af de mange seværdigheder, der holder åbent på hviledagen. Herefter kan I tjekke ind til eftermiddagskaffe på hotellet og nyde resten af dagen i hyggelige omgivelser uden at skulle tænke på madlavning og oprydning. Vi serverer en tre retters menu med udsigt til Kerteminde Havn, og holder I af god øl, kan I nyde produktionen fra det lokale bryghus, der har brygget gennem generationer.

Slut dagen af med en spadseretur i den gamle fiskerby, hvor fiskerpigen Amanda byder velkommen, og de gamle bindingsværkshuse er bevaret i bykernen. Havnen er stadig Fyns vigtigste fiskerihavn med både fiskeauktion og fødevareindustri, så det er en både idyllisk og levende oplevelse hele ugen.

Når I kryber til køjs er det i enkeltværelser, dobbeltværelser eller suiter, udstyret med eget bad og toilet, tv, radio, telefon og trådløst netværk. De 38 skønne værelser, hvoraf mange har udsigt til havnen, er renoveret med stor respekt for hotellets historie.

Book jeres søndagsophold på Fyn her.

I er naturligvis også velkomne til at ringe til +45 65 32 16 05 eller sende en forespørgsel til tornoes@tornoeshotel.dk.

Nem adgang til Fyns topattraktioner

Efter en god nats søvn byder vi på lækker, sund og nærende morgenbuffet. Så er I klar til at opleve mere af Fyn efter et afslappende søndagsophold.

Kerteminde er et godt udgangspunkt for de fleste af Fyns mest populære seværdigheder. Fra H.C. Andersens hus i Odense, et af verdens ældste digtermuseer, til Nyborg Slot, hvis betydning i Danmarkshistorien ikke kan overvurderes. Gå rundt i Danehofsalen, hvor kongen rent faktisk mødtes med sit parlament i middelalderen, og hvor Danmarks første grundlov er underskrevet.

På frilandsmuseet Den Fynske Landsby inviteres I til at opleve en fynsk landsby, som den kunne have set ud i 1800-tallet. Museet består af gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer på egnen.

Egeskov Slot ligger midt på Fyn og er en af Nordeuropas fineste renæssancebygninger. Den tilhørende park hører til eliten i Europa og kaldes også Danmarks smukkeste have. Slottet og dets store avlsbygninger er indrettet med udstillinger, hvor I kan se veteranbiler, motorcykler, klædedragter, dukkehuse med mere. De meget modige kan også prøve den 1.000 m2 store Segway-bane med riddertema.

tornoeshotel
Top