tornoeshotel

Weekendophold Kerteminde

Hyggeligt weekendophold i Kerteminde

Et weekendophold i Kerteminde kan indebære både afslapning og eventyr. Med udgangspunkt i Kerteminde, en af Danmarks kønneste kystbyer, kan I frit vælge blandt alle Fyns skønne seværdigheder på et weekendophold. Alt ligger nemlig inden for en afstand, hvor man kan nå frem og tilbage på samme dag.

Tornøes Hotel er det naturlige udgangspunkt for et weekendophold i Kerteminde. Nyd udsigten over havnen og fjorden, den gode mad og den hyggelige stemning i restauranten. Her mødes både lokale og turister for at indtage den idylliske havnestemning, den gode gastronomi og den legendariske øl fra hotellets eget bryghus.

Spændende seværdigheder

Omgivelserne på Tornøes Hotel er attraktive, og hotellet er med sin lange historie en seværdighed i sig selv. Købmandsgården har sin oprindelse i storhedstiden i 1536-1850, hvor Kerteminde var den vigtigste udskibningshavn for Odense. Hotellet er opkaldt efter Wentzel Tornøe, der overtog ejendommen i 1863 og i 1865 fik gæstgiverborgerskab.

Jeres weekendophold i Kerteminde kan byde på en lang række spændende seværdigheder lige i nærheden. Johannes Larsen Museet tilbyder kunstneriske oplevelser i særklasse. Johannes Larsen var det mest prominente medlem af gruppen af Fynbomalere, der trivedes i Kerteminde.

Toldboden i Strandgade viser kulturhistoriske særudstillinger, afvekslende med skiftende udstillinger arrangeret af Kerteminde Kunstforening. Toldboden er opført omtrent samtidigt som Tornøes Hotel af en af de mange odenseanske købmænd, der brugte Kerteminde som havneby.

På Vikingemuseet Ladby ved fjorden kan I opleve Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden – en verdensberømt attraktion på linje med vikingeskibene i Roskilde og borgen i Trelleborg.

Stilfulde og moderne værelser

På Tornøes Hotel hersker en uhøjtidelig atmosfære med plads til hygge og afslapning. De nyrenoverede værelser er stilfulde og omfatter alle moderne bekvemmeligheder. Hotellet tilbyder overnatning i enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter, der alle er udstyret med eget bad og toilet, tv, radio, telefon og trådløst netværk.

Et weekendophold i Kerteminde er en velfortjent ferie efter en stresset periode, en gode måde at forkæle familien på og et lyspunkt at se frem til. Book jeres weekendophold i Kerteminde her.

  • nsker du at holde fest i forbindelse med et weekendophold i Kerteminde, kan Tornøes Hotel byde på stemningsfulde festlokaler. Udover fortrinlig forplejning og betjening, kan vi sørge for underholdning til jeres fest.

Vil du høre mere om mulighederne for et weekendophold i Kerteminde, er du meget velkommen til at ringe til +45 65 32 16 05 eller sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk.

tornoeshotel
Top