tornoeshotel

Dagmøder Fyn

Fyn er fin

Fyn udmærker sig ved sine mange købstæder og har grundet sin geografiske beliggenhed altid spillet en vigtig rolle som trafikknudepunkt. Fyn er også korte afstande, smukke seværdigheder, god gastronomi og varieret natur. Placeringen i midten af Danmark gør ofte Fyn til det perfekte sted at holde dagmøder, når flere regioner skal samles.

Hav, fisk og øl

Leder du efter et inspirerende sted at holde dagmøder på Fyn, er du kommet til rette sted. Tornøes Hotel ligger i en gammel købmandsgård i Kerteminde – en af de få ejendomme i byen, hvor ejerne gennem de seneste 300 år er kendt.

Kerteminde er på en gang Fyns største og hyggeligste kystby, især kendt for fiskeri. Fiskerpigen Amanda byder besøgende velkommen til byen, og i den idylliske bymidte er mange af de gamle fiskerhuse bevaret. Kerteminde er også hjemsted for Fjord & Bælt, hvor man kan se på fisk i de mange akvarier og gå gennem den 50 meter lange undervandstunnel med kig ud i den virkelige undervandsverden.

Tilbage på hotellet kan dine gæster nyde de historiske omgivelser, der bl.a. byder på et autentisk bryghus. Når det er tid til en god lang frokost eller når det er blevet fyraften nyder mange af vores kunder godt af den hjemmebryggede øl. Oprindeligt var øllet kendt som “Præstens skræk”. Nutidens produktion baserer sig på de gamle traditioner, dvs. det klassiske håndværk med de bedste råvarer.

Kaffe, frokost og aftenmenu

Hotellet på Fyn har flere gode tilbud på dagmøder. Nogle af vores gæster mødes et par timer til frokost, andre en hel dag, og atter andre slutter mødet af med at nyde en god middag om aftenen. Vi tilbyder velsmagende, sund og energigivende forplejning fra morgen til aften.

Dagmøder kan starte med formiddagskaffe med rundstykke og slutte med eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage. Midt på dagen serverer vi en flot frokostbuffet med specialiteter lavet af sæsonens råvarer.

Vi stiller et veludstyret lokale til rådighed for jeres dagmøder. Hotellet stammer tilbage fra 1600-tallet, men vores mødefaciliteter er topmoderne. I får adgang til det nyeste AV-udstyr og trådløst netværk i jeres mødelokale.

Læs mere om mulighederne for dagmøder på Fyn. http://tornoeshotel.dk/konferencer/dagmoder/

Overnatning på Tornøes Hotel

Skulle I have brug for at overnatte efter en lang dag med møder, kan vi tilbyde 38 charmerende værelser med alle moderne bekvemmeligheder; bad og toilet, tv, radio, telefon og trådløst internet. Mange af værelserne har udsigt til det idylliske havnemiljø. Book værelser her. http://tornoeshotel.dk/vaerelser/

Har du spørgsmål til mulighederne for at holde dagmøder på Tornøes Hotel, er du meget velkommen til at sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk eller ringe på telefon +45 65 32 16 05.

tornoeshotel
Top