tornoeshotel

Dagmøder i Kerteminde

Mangler I et sted at afvikle dagmøder, har Kerteminde meget at byde på. Tornøes Hotel har udsigten, lokalerne og servicen, I leder efter. Og det til særdeles konkurrencedygtige priser.

På Tornøes Hotel kan I holde dagmøder i hyggelige og historiske omgivelser direkte ud til Kerteminde fjord og havn.

Book jeres dagmøder i Kerteminde.

Uden mad og drikke…

Dagmøder på Tornøes Hotel i Kerteminde starter typisk med formiddagskaffe eller -te med rundstykker, ost og pålæg. Til frokost serveres en buffet med køkkenets hjemmelavede specialiteter. Om eftermiddagen serveres kaffe og te med hjemmebagt kage.

Vi kører to tilbud på dagmøder, med eller uden aftenmenu. Vælger I vores aftenmenu, kan I afslutte en produktiv dag med to lækre retter sammensat af køkkenchefen efter sæsonens fristelser. Holder I af god øl, kan I nyde produktionen fra hotellets eget bryghus, der har brygget gennem generationer.

Tornøes Hotel tilbyder funktionelle mødelokaler med trådløst netværk og AV-udstyr.

Møder med oplevelser

De på en gang hyggelige og funktionelle omgivelser giver mødedeltagerne en unik mulighed for at koble det formelle med det uformelle.

Hvis I vil krydre jeres dagmøder med en oplevelse, kan vi arrangere en rundvisning i den idylliske bymidte, hvor mange af de gamle fiskerhuse bevaret. I kan blive klogere på fiskerpigen Amanda ved Langebro – Kertemindes vartegn – der refererer til den populære skillingsvise “Min Amanda var fra Kerteminde”.

Hvalforskning

I kan også besøge Fjord&Bælt, forskningscentret der formidler livet i de indre danske farvande. Det er et af de få steder på kloden, hvor man kan se marsvin helt tæt på. De små hvaler tiltrækker såvel turister som forskere fra hele verden.

Simple living

I kan tage jeres gæster med til Møllebakken, hvor kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen byggede deres hjem i 1901-02. Johannes Larsen Museet er skabt med udgangspunkt i det hus, der blev mødested for de verdensberømte “Fynbomalere”. Kunstnerne dyrkede det enkle liv og malede deres nære omgivelser: haven, havnen, markerne, kysten, dyrelivet, familien.

Vikinger

Vikingemuseet Ladby byder på Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden – en verdensberømt attraktion på linje med vikingeskibene i Roskilde og borgen i Trelleborg.

Hvis I vil høre mere om mulighederne for oplevelser i forbindelse med dagmøder i Kerteminde, er I meget velkommen til at sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk eller ringe på telefon +45 65 32 16 05.

tornoeshotel
Top