tornoeshotel

Mødefaciliteter Fyn

Stemningsfulde mødefaciliteter på Fyn

Møder i stemningsfulde omgivelser er ofte mere produktive møder. Det er beviseligt en god idé at komme væk fra de daglige rum og rutiner, hvis man skal tænke nye tanker.

Med sin beliggenhed i midten af riget er Fyn ofte det perfekte sted at mødes. Hvad enten du er mødeplanlægger, vært eller gæst, vil mødefaciliteter på Fyn falde i god jord, når flere regioner skal samles.

Leder du efter mødefaciliteter på Fyn er Tornøes Hotel et godt valg. Kerteminde er uden tvivl en af de mest charmerende byer på H. C. Andersens fødeø. Den gamle fiskerby byder på smukke seværdigheder og anderledes aktiviteter, der gør det muligt at kombinere forretning og fornøjelse.  Vi kan tilbyde et hyggeligt havneliv, smukke strande og skove, golf og gourmet i tæt afstand til hotellet.

Historiens vingesus

Tornøes Hotel på Fyn rummer moderne mødefaciliteter, der emmer af historie. Hotellet er en af de få ejendomme i Kerteminde, hvor ejerne gennem de seneste 300 år er kendt. Tilbage i 1600-tallet var det en købmandsgård. I 1862 køber Wentzel Tornøe ejendommen og i 1865 fik han gæstgiverborgerskab. Læs mere om stedets spændende historie.

Har du spørgsmål til vores faciliteter, er du meget velkommen til at ringe til +45 65 32 16 05 eller sende en mail til tornoes@tornoeshotel.dk.

Din sparringspartner ved mødeplanlægning

De hyggelige og funktionelle mødefaciliteter centralt på Fyn giver deltagerne en unik mulighed for at koble det formelle med det uformelle. Vores kompetente medarbejdere sætter en ære i at skabe de helt rigtige rammer om netop dit møde.

Vi vil gerne være din sparringspartner: Brug os til at sikre succesen af dit møde, din kongres eller konference. Vores kunder er alt fra små driftige iværksættere til store danske og udenlandske organisationer. Vi oplever bl.a. en stigning i virksomheder, der har adresse i ejernes private boliger, og som derfor har brug for ad hoc mødefaciliteter med en god beliggenhed på Fyn.

Mødefaciliteter med overnatning på Fyn

Udover stemningsfulde mødelokaler i flere størrelser rummer hotellet 38 værelser med alle moderne bekvemmeligheder; bad og toilet, tv, radio, telefon og trådløst internet. Mange af værelserne har udsigt til det idylliske havnemiljø. Vælg mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter. Book værelser her.

Når familien skal mødes

Tornøes Hotel leverer ikke kun mødefaciliteter til virksomheder, der vil mødes på Fyn. Vi danner også rammer om familiefester, når slægten samles fra nær og fjern til konfirmationer, bryllupper og fødselsdage. Her er plads til både små og store familier. Vi har plads til 200 personer i ét lokale og mulighed for mindre selskaber i separate lokaler.

tornoeshotel
Top