tornoeshotel

Weekendophold

Velfortjent miniferie

Ah, så blev det endelig weekend. Men weekenden fyldes hurtigt op med huslige gøremål, man ikke har nået i ugens løb. Når mandag står for døren, føler man sig ikke rigtig afkoblet. Et weekendophold er en mulighed for at holde helt fri – fri fra madlavning, opvask, oprydning, sengeredning, rengøring mv. og bare nyde livet i nye eller kendte, men garanteret hyggelige omgivelser

Et weekendophold er en velfortjent ferie efter en særlig hård periode på arbejdet eller studiet. Når en opgave er afleveret, en præsentation holdt, en eksamen bestået, så har du brug for at forkæle dig selv – og det gælder også din partner, der sikkert har stået model til meget i en stresset tid.

Book jeres weekendophold her.

Tjek også vores fordelagtige tilbud på søndagsophold. 

I er naturligvis velkomne til at ringe til +45 65 32 16 05 eller sende en forespørgsel til tornoes@tornoeshotel.dk.

 

Weekendophold med og uden børn

Alle småbørnsforældre burde unde sig selv et weekendophold, hvor børnene bliver passet hos bedsteforældre, og I kan få en kæresteweekend med tid til at nyde maden, musikken og mulighederne i nærheden.

På Tornøes Hotel kan I nyde et weekendophold med Kerteminde Revyen. I 2014 er det tiende år i træk, den skønne sommerrevy byder velkommen. Der er som altid tale om en professionel kvalitetsrevy med stof til eftertanke og masser af plads til at røre lattermusklerne.

Tager I børnene med på weekendophold, kan I glæde jer over, at andre står for alt det praktiske, så I bare kan hygge jer sammen som en familie. Tænk at tage sig god tid til morgenmaden og bare skulle blive enige om turen går til skoven eller stranden.

 

Leg og lærdom

Et weekendophold på Fyn giver mulighed for at lære Danmarkshistorien på den sjove måde. Fyns købstæder vidner om Danmarks storhed som søfartsnation. Foruden H.C. Andersen kan I opleve museer, der hylder kendte fynboer som komponisten Carl Nielsen og maleren Johannes Larsen.

Fjord&Bælt er et spændende oplevelsescenter for hele familien. I kan se på fisk i de mange akvarier eller gå gennem den 50 meter lange undervandstunnel med kig ud i den virkelige undervandsverden.

En halv times sejlads fra hotellet ligger den lille idylliske ø Romsø, der kan opleves på gåben. Her er gamle danske træer, dådyr og 170 fuglearter.

 

Et weekendophold med kirsebær

I slutningen af juli danner Kerteminde rammer om en japansk inspireret kirsebærfestival, der fejrer kirsebærrets sødhed, rødhed og saftighed. Et storslået kirsebærgilde med aktiviteter og underholdning for alle aldre og sanser. En hel weekend summer byen af kunstneriske og kulinariske oplevelser med kirsebærret i centrum.

tornoeshotel
Top