Jul
Tornøes Hotel skaber dejlige rammer for Deres næste julearrangement – se julebrunch, julefrokost og julebuffet.
Alt er hjemmelavet af friske danske råvarer.
Alle menuer serveres fra den 27. november 2020

Tornøes julebuffet
Hvide & stegte sild med karrysalat – Varmerøget laks med citron/dild dressing – Rødspættefilet med remoulade & citron – Æg & rejer – Lun leverpostej med bacon & champignon – Mørbradbøf a la creme – Ribbensteg med rødkål – Rosa stegt Andebryst med rødkålssalat – Anderilette – Tarteletter med høns i asparges – Slagter Mortens sylte med rødbeder & sennep – Unika oste med årstidens kompot – Ris a la mande kirsebærsovs – Serveres med rugbrød, franskbrød, stenalderbrød, smør og fedt
Pris pr. Person 355,-
Min. 15 personer

Gløg & Churros
Serveres fra mandag den 27. november 2020
1 glas gløg
Kr. 55,00
Churros med vanilje is
Kr. 50,00
1 glas gløg og Churros med vanilje is
Kr. 85,00

Tornøes julefrokost
( Fra kl 11:30 – 16:00 )
Stegte sild med karrysalat – Rødspættefilet med remoulade & citron – Æg og rejer – Mørbradbøf a la creme – Rosa stegt andebryst med rødkålssalat – Medister med brunede kartofler & agurkesalat – Slagter Mortens sylte med rødbeder & sennep – Ris a la mande med kirsebærsovs – Unika ost med årstidens kompot – Serveres med rugbrød, franskbrød, stenalderbrød, smør og fedt
Pris pr. person 220,-
Min. 2 personer