tornoeshotel

Påske

Påske Anretning

Skærtorsdag, langfredag og 2 påskedag.
Alle dage fra kl. 11.30 til kl. 16.00

Æg og rejer
Varm røget laksmousse med urter
Rødspættefilet m/ remo og citron

Lammefrikadeller m/ kartoffelsalat
Lammerillette
Mørbrad a la creme
Unika ost m/ kompot

Rugbrød, grovbrød og smør

Pris pr. kuvert kr. 225,00

 

Påske buffet 

Lørdag d. 11 april og søndag d. 12 april.
Begge dage fra kl. 11.30 til kl. 16.00

Æg og rejer
Rødbede gravad torsk m/ dressing
Røget sild med æg, purløg og radiser
Rødspættefilet m/ remo og citron

Tarteletter m/ Høns i asparges
Mørbrad a la creme
Fyldt lammebov
Sprængte kartofler
Lamme frikadeller
Lamme rullepølse
Hvidløgs marineret lammefilet
Unika oste m/ kompot
Tomat salat
Kartoffel salat
Bønne salat

Chokolade mousse m/fløde
Drømmekage

Surdejsbrød, stenalderbrød, grovbrød og rugbrød
Smør og fedt

Pris pr. kuvert kr. 245,00

tornoeshotel
Top