Bryllup i romantiske omgivelser

Et bryllup skal være et minde for livet, hvor I får sagt ja til hinanden og kærligheden. Derfor skal dagen og festen også være lige, som I ønsker det. På Tornøes Hotel skaber vi rammerne om et romantisk bryllup, med en hyggelig atmosfære i vores lyse lokaler, med romantisk stil, lysekroner og autentiske møbler. Vores lokaler kan huse op til 200 gæster, og indeholder lærred, projekter og fibernet, perfekt til festens mange indslag. Kig nærmere på vores lokaler og bliv inspireret.

Kig også nærmere på vores mange festmenuer og få inspiration til en lækker sammensætning af retter, som I ønsker at dele med jeres gæster. Vores restaurant laver maden fra bunden med lækre, lokale råvare, som er helt nøje udvalgt efter sæsonen. Under maden kan der blive serveret husets hvidvin, rødvin og dessertvin, samt 2 timers fri bar af drikkevare efter maden.

Når festen lakker mod enden, kan I og jeres gæster overnatte på vores velindrettede hotelværelser, i lækre omgivelser tæt på Kerteminde havn med udsigt over fjorden. Om morgen vil i blive tilbudt en lækker morgenmadsbuffet, som en dejlig afslutning på et fantastisk bryllup.

Kontakt os