Møder & konferencer i hjertet af Kerteminde

Hold jeres næste møde eller konference med udsigt til Kerteminde fjord og havn – og nyd den friske havluft i pauserne.

På Tornøes Hotel finder du historiske og inspirerende omgivelser med lyse og velindrettede mødefaciliteter med plads op til 200 deltagere. Vi tilbyder velindrettede lokaler med komfortable møbler, trådløst internet og det nyeste AV-udstyr. Alle lokaler er velegnede til at huse mindre dagsmøder, større kursusophold og alt midt i mellem. Se nærmere på de forskellige mødelokaler i bunden af denne side.

Vi har flere års erfaring med at arrangere møder og konferencer, og vi hjælper også gerne jer. Al forplejning tilberedes i vores egen restaurant af vores dygtige kokke, der sætter en ære i lokale, friske råvarer. Det er også muligt at afslutte arrangementet med et besøg i restauranten med havudsigt og lækker klassisk mad, lavet fra bunden.

Hos Tornøes hotel har du også mulighed for at leje, hyggelige og lækre værelser ved længerevarende møder eller kurser. Værelserne med udsigt over fjorden og havnen er charmerende med deres klassiske hotel stil.

Kontakt os for en god snak om dine ønsker og behov til dit kommende møde, kursus eller konference, så hjælper vi dig til den bedste løsning for jer.

 

TV-stuen

Læs mere

Store sal

Læs mere

Pejsestuen

Læs mere

Billardstuen

Læs mere

Lille sal

Læs mere

Firma aftaler

Læs mere
Load flere