Møder & konferencer i hjertet af Kerteminde

Hold jeres næste konference eller møde med udsigt til Kerteminde fjord og havn – og nyd den friske, fynske havluft i pauserne.

På Tornøes Hotel finder du historiske og inspirerende omgivelser, med lyse og velindrettede mødefaciliteter. Vi tilbyder velindrettede lokaler med komfortable møbler, trådløst internet og det nyeste AV-udstyr. Alle lokaler er velegnede til at huse mindre dagsmøder, større kursusophold og alt midt imellem, da vores lokaler kan huse op til 200 deltagere. Med blot 19 kilometer fra Odense og med en fantastiske udsigt, får i her en af de bedste mødelokaler på Fyn, en anderledes oplevelse i som firma kan snakke om længe. Se nærmere på de forskellige mødelokaler i bunden af denne side, og find det helt perfekte mødelokale for jer.

Vi har flere års erfaring med at arrangere møder og konferencer, og vi hjælper også gerne jer. Al forplejning tilberedes i vores egen restaurant af vores dygtige kokke, der sætter en ære i lokale, friske råvarer. Det er også muligt at afslutte arrangementet med et besøg i restauranten med havudsigt og lækker klassisk mad, lavet fra bunden.

Når mødet er færdigt, giver vi dig på Tornøes hotel mulighed for at leje hyggelige og lækre værelser, som i med fordel kan benytte ved længerevarende møder eller kurser. Værelserne med udsigt over fjorden og havnen er charmerende med deres klassiske hotel stil.  

Kontakt os for en god snak om dine ønsker og behov til dit kommende møde, kursus eller konference, så hjælper vi dig til den bedste løsning for jer.

 

TV-stuen

Læs mere

Store sal

Læs mere

Pejsestuen

Læs mere

Billardstuen

Læs mere

Lille sal

Læs mere

Firma aftaler

Læs mere
Load flere