Møder & konferencer i hjertet af Kerteminde

Hold jeres næste konference eller møde med udsigt til Kerteminde Fjord og havn – og nyd den friske, fynske havluft i pauserne.

På Tornøes Hotel finder du historiske og inspirerende omgivelser med lyse og indbydende mødefaciliteter. Vi tilbyder velindrettede lokaler med komfortable møbler, trådløst internet og det nyeste AV-udstyr. Alle lokaler er velegnede til at huse mindre dagsmøder, større kursusophold og alt midt imellem, da vores lokaler kan huse op til 70 deltagere. Med blot 19 kilometer fra Odense og en fantastisk udsigt får I både et af Fyns bedste mødelokaler og en anderledes oplevelse, som I kan tale om længe. Se nærmere på de forskellige mødelokaler i bunden af denne side, og find det helt perfekte mødelokale for jer.

Vi har flere års erfaring med at arrangere møder og konferencer, og vi hjælper også gerne jer. Al forplejning tilberedes i vores egen restaurant af vores dygtige kokke, der fremtryller velsmagende serveringer af lokale, friske råvarer. Det er også muligt at afslutte arrangementet med et besøg i restauranten med havudsigt og lækker klassisk mad, lavet fra bunden.

Når jeres møde på Tornøes Hotel er færdigt, giver vi dig mulighed for at leje hyggelige og lækre værelser, som I med fordel kan benytte ved længerevarende møder eller kurser. Her har I bl.a. mulighed for at booke et af vores værelser med udsigt over fjorden og havnen, som er indrettet i en charmerende og klassisk hotelstil.  

For at høre mere – kontakt os på tlf. 65 32 16 05

Kontakt os for en god snak om dine ønsker og behov til dit kommende møde, kursus eller konference – så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning.

 

TV-stuen

Lounge område
Læs mere

Pejsestuen

Konference i pejsestuen
Læs mere

Billardstuen

Møde lokale
Læs mere

Lille sal

Lokale til sammenkomster
Læs mere

Firma aftaler

Møder, konferencer, fødselsdage
Læs mere
Load flere