tornoeshotel

Møder & Konferencer

Tornøes Hotel kan tilbyde lyse og velindrettede mødefaciliteter med plads op til 200 deltagere.

Vi har alt moderne AV-udstyr inden for konferencefaciliteter. Der er fri opkobling til internettet via trådløst netværk.

Tag til Kerteminde og hold konference på Tornøes Hotel i rolige omgivelser og med mulighed for masser af energi fra den friske havluft.

store-sal

Hold jeres næste møde eller konference i historiske og inspirerende omgivelser hos Tornøes Hotel. Hotellet ligger lige ud til havnefronten og har en skøn udsigt over Kerteminde fjord og havn.

Vi tilbyder lyse og moderne møde- og konferencefaciliteter indrettet med komfortable møbler, lynhurtigt trådløst internet og det nyeste AV-udstyr. Alle vores stilfulde lokaler er velegnede til at huse mindre dagmøder, større kursusophold og alt midt i mellem. Vores største lokale kan rumme 200 personer.

billardstuen

Vi har mange års erfaring med service og gæstekontakt, og vi hjælper jer gerne med at arrangere jeres møde eller konference. Al forplejning tilberedes i egen restaurant af vores dygtige kokke, og det er muligt at bestille specialøl fra vores eget bryggeri, Kerteminde Bryghus.

I kan også vælge at afslutte jeres arrangement med et besøg i vores restaurant med havudsigt. Ønsker du overnatning til din konference eller kursus, har vi også gode muligheder for dette.

Book jeres næste arrangement eller møde hos os og giv dine gæster en oplevelse, de sent glemmer.

review-image
Konference

”Jeg boede Tornøes Hotel i forbindelse med et kursus som blev afholdt der. Dejlige hyggelige omgivelser til afholdelse af kursus med udsigt over havnen. Værelset var pænt og rent med et stort dejligt badeværelse. Forplejningen var helt i top; alt fra morgenmad til aftensmad - også forplejningen i mødelokalet var lækkert.
Personalet var serviceminded og imødekommende under hele opholdet.”

star star star star star 5 / 5
Line J.

Line J.

tornoeshotel
Top