Nyd en god middag med udsigt

Nyd en veltilberedt middag med udsigt over Kerteminde Fjord og havn.

Sæt jer til bords i vores a la carte restaurant og nyd et godt, klassisk måltid; Vi tilbyder både aften- og frokostmenu, hvor du har mulighed for at bestille vores Tornøes klassikere, en 2- eller 3-retters menu, børnemenu eller noget sødt til kaffen. Vi har dækket op med levende lys, duge og stofservietter, og sørger for, at I får en hyggelig fynsk oplevelse i smukke omgivelser.

Om sommeren kan I nyde jeres mad på terrassen, hvor lokale og turister mødes for at følge det hyggelige havnemiljø, mens de nyder en lækker middag.

Udover at kunne tilbyde lækre, klassiske frokost- og aftenmenuer, tilbyder vi også festmenuer til dig og dine gæster, når du holder arrangementer hos os. Her har du mulighed for at vælge lokale og den selskabspakke, som passer jer bedst.

Vores kokke laver al mad fra bunden, og sætter en ære i at bruge lokale, friske råvarer. Derfor kan I forvente en middag, der er inspireret af årstidens fristelser med fokus på den gode smagsoplevelse. Vi er et lille, lokalt hotel, så kødet kommer fra slagteren, fiskene fra havnen og brødet fra den lokale bager.

Velbekomme!

Aften Frokost Vin