Overnatninger på Tornøes Hotel

Oplev en af Danmarks mest charmende byer, med et ophold på Tornøes Hotel i hjertet af Kerteminde. Det smukke, rustrøde hotel danner rammen om et idyllisk ophold med plads til oplevelser. Om I vil udforske toppen af Fyn, slappe af i hinandens selskab eller noget helt tredje, så har I muligheden her. Uanset hvilket værelse du vælger, vil du få en autentisk oplevelse på Tornøes Hotel. Alle vores 59 værelser er renoveret og holdt i en charmende og klassisk hotel-stil. 

Ophold som pakkeløsning

Når du booker et af vores ophold, får du en pakkeløsning, med f.eks. overnatning, 2 – 3-retters menu, lavet af lokale råvarer, vores lækre morgenbuffet og kaffe/te med kage. Ønsker du en ekstra oplevelse kan du med fordel bestille værelse med havudsigt, som I kan nyde når I er på værelset. Læs bl.a. om vores tilbagevendende succes Kerteminde revyen, som forgår i hotellets smukke, store sal. Når du skal til revy tilbyder vi et revyophold, med morgenmad, revy menu og revybillet til en god pris. Så du kan nyde en aften i godt selskab og masser af humørfyldt revy, med masser af afslapning.

Tag et på parophold, og nyd hinandens selskab i smukke omgivelser her på Tornøes Hotel. Vi tilbyder bl.a. golfophold, miniferie, søndagsophold og weekendophold perfekt til et afbræk fra hverdagen, så I kan nyde hinanden med lækker mad fra vores al a carte restaurant.

Check-in

Alle dage fra kl. 14.00                      
Hvis du ønsker at ankomme på et andet tidspunkt, så giv venligst besked ved booking.
Læs vores afbestillingspolitik her

Se og læs mere om vores værelser & ophold nedenfor

 

Classic værelse

Læs mere

Superior værelse

Læs mere

Superior værelse med havudsigt

Læs mere

Suite

Læs mere
Load flere