Overnatninger på Tornøes Hotel

Oplev en af Danmarks mest charmende byer med et ophold på Tornøes Hotel, som ligger i hjertet af Kerteminde ud mod Det Fynske Øhav. Det rustrøde hotel er omgivet af smuk natur, som danner rammen om et idyllisk ophold, hvor I kan skabe nye minder. Om I vil udforske toppen af Fyn, slappe af i hinandens selskab eller noget helt tredje, så har I muligheden her. Uanset hvilket værelse I indlogeres på, vil I få en autentisk oplevelse på Tornøes Hotel, da alle vores 76 værelser er renoveret og holdt i en charmende og klassisk hotelstil. 

Ophold som pakkeløsning

Når du booker et af vores ophold, får du en pakkeløsning med f.eks. overnatning, 2- eller 3-retters menu, lækker morgenbuffet samt kaffe/te og kage. Her har du også mulighed for at tilvælge et værelse med udsigt over Det Fynske Øhav.

De smukke omgivelser på Tornøes Hotel er en oplagt destination til et romantisk getaway, hvor der er tid og ro til at nyde hinandens selskab – men uanset om du har din udkårne, familie, venner eller kollegaer med, så står vi klar til at byde jer velkommen, når I har brug for et afbræk fra hverdagen. 

Vi tilbyder bl.a. golfophold, miniferie, søndagsophold og weekendophold, hvor overnatning(er) og en lækker 3-retters middag er inkluderet i prisen.

Check-in

Alle dage fra kl. 14.00                      
Hvis du ønsker at ankomme på et andet tidspunkt, så giv venligst besked ved booking.
Læs vores afbestillingspolitik her.

Se og læs mere om vores værelser & ophold nedenfor

El-ladestandere til din elbil

På Tornøes Hotel kan vi tilbyde el-ladestandere til elbiler et stenkast fra hotellet. Det betyder at du sagtens kan parkere din elbil tæt på hotellet og få ladet op mens du opholder dig på vores dejlige hotel i hjertet af Kerteminde. Vi kender til vigtigheden af ladebokse og derfor er vi glade for at ladestanderne der ligger tæt på hotellet er til rådighed. Så uanset om du overnatter i privat regi eller er til møde/konference på hotellet, så er der mulighed for at din el-bil kan få strøm på.

Classic værelse

Firma aftaler med overnatning
Læs mere

Superior værelse

Superior værelse på Tornøes Hotel i Kerteminde
Læs mere

Superior værelse med havudsigt

havudsigt fra værelse
Læs mere

Suite

Suite værelse på Tornøes Hotel i Kerteminde
Læs mere
Load flere