Overnatninger på Tornøes Hotel

Oplev en af Danmarks mest charmende byer med et ophold på Tornøes Hotel, som ligger i hjertet af Kerteminde ud mod Det Fynske Øhav. Det rustrøde hotel er omgivet af smuk natur, som danner rammen om et idyllisk ophold, hvor I kan skabe nye minder. Om I vil udforske toppen af Fyn, slappe af i hinandens selskab eller noget helt tredje, så har I muligheden her. Uanset hvilket værelse I indlogeres på, vil I få en autentisk oplevelse på Tornøes Hotel, da alle vores 59 værelser er renoveret og holdt i en charmende og klassisk hotelstil. 

Ophold som pakkeløsning

Når du booker et af vores ophold, får du en pakkeløsning med f.eks. overnatning, 2- eller 3-retters menu, lækker morgenbuffet samt kaffe/te og kage. Her har du også mulighed for at tilvælge et værelse med udsigt over Det Fynske Øhav.

De smukke omgivelser på Tornøes Hotel er en oplagt destination til et romantisk getaway, hvor der er tid og ro til at nyde hinandens selskab – men uanset om du har din udkårne, familie, venner eller kollegaer med, så står vi klar til at byde jer velkommen, når I har brug for et afbræk fra hverdagen. 

Vi tilbyder bl.a. golfophold, miniferie, søndagsophold og weekendophold, hvor overnatning(er) og en lækker 3-retters middag er inkluderet i prisen.

Check-in

Alle dage fra kl. 14.00                      
Hvis du ønsker at ankomme på et andet tidspunkt, så giv venligst besked ved booking.
Læs vores afbestillingspolitik her.

Se og læs mere om vores værelser & ophold nedenfor

 

Classic værelse

Classic værelse
Læs mere

Superior værelse

Superior værelse på Tornøes Hotel i Kerteminde
Læs mere

Superior værelse med havudsigt

Tornøes hotel i Kerteminde har værelse med havudsigt
Læs mere

Suite

Suite værelse på Tornøes Hotel i Kerteminde
Læs mere
Load flere