Til den store fest med forret, hovedret, dessert og natmad.
Sammensæt din egen menu, så den bliver præcis, som du ønsker.

Book 

Johannes Larsen indeholder:

Forret:

Varmrøget laks
Med citron-/dilddressing, rugbrødchips & ærteskud.

Røget kammuslinger 
Med brunet smør, små æbletern & croutons.

Tornøes carpaccio 
Med rucola, kapers og parmesan. 

Tartelet 
Med andehjerter og svampe

Hovedret:

Oksemørbrad 
Med selleripure, stegte svampe, bagte løg, pommes Anna & rødvinssauce.

Farseret vagtel 
Med saltede agurkekugler, brunet løgpuré, bær, persillekartofler & morkelsauce.

Dyrefilet 
Med løgpuré, stegte champignon, hakkede kastanjer, urtebagte kartofler & madeirasauce.

Stegt pluma 
Med rødbeder, rygeost, linser, svampe, estragon.

Dessert:

Gateau Marcel
Med saltkaramel, syltede bær, bærcoulis, nøddekrokant & vaniljecreme.

Vanilje panna cotta
Med bær, jordbærmousse & krystalliseret chokolade.

Trifli med årstidens frugt

Udvalg af danske oste 
Med årstidens kompot.

Natmad:

Biksemad med spejlæg

Hotdogs

Oste/pølsebord 
Med behørig garniture.

Frikadeller
Med kold kartoffelsalat.

 

Arrangement 1:

  • 3 retters menu

Pr. kuvert kr. 455,00

  • Tilkøb af natmad – tillæg pr. kuvert kr. 95,00

 

Arrangement 2:

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu
  • Husets hvidvin, rødvin og dessertvin ad libitum under middagen

Pr. kuvert kr. 755,00

  • Tilkøb af natmad – tillæg pr. kuvert kr. 95,00
  • Tilkøb af mdr. vin – tillæg pr. kuvert kr. 50,00

 

Arrangement 3:

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu
  • Husets hvidvin, rødvin og dessertvin ad libitum under middagen
  • Kaffe/the, 1 cognac/likør
  • Natmad
  • Fri bar (almindelig øl, vand, husets vin) i 2 timer

Pr. kuvert kr. 1.055,00

  • Tilkøb af mdr. vin – tillæg pr. kuvert kr. 50,00

 

Se alle drikkevarer her